Aangezien de bouw van houtskeletbouw woningen veel moderner is geworden, waarbij voor een uitstekende kwaliteit wordt gezorgd en de bouw van een houten skeletwoning wordt vergemakkelijkt, biedt de markt voor particuliere woningen kant-en-klaar afgewerkte houten woningen aan die in de fabriek volledig worden afgewerkt. Een 100% kant-en-klaar afgewerkt houten huis wordt geleverd op de gewenste locatie van de klant, die alleen nog maar hoeft te worden geconsolideerd op vooraf ontworpen bases. U hoeft zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden of de risico’s van vochtigheid in de woningbouw.

Houten huizen zijn populair

Natuurlijk creëert het transport van een afgewerkt houten huis beperkingen op de grootte van een afgewerkt houten huis. Geprefabriceerde afgewerkte houten huizen zijn niet noodzakelijkerwijs vracht container huizen, ze kunnen variëren in vorm en grootte. In het geval van grotere huizen, zullen er natuurlijk in het geval van de verkeersregels en -beperkingen een aantal stijgingen en meerdere leveringen van een vrachtwagen nodig zijn voor een volledig huis.
De belangrijkste beperkingen die van invloed zijn op het afgewerkte huis:
hoogte, lengte, breedte van de vrachtwagen;
laadvermogen van de vrachtwagen;
hoogtebeperkingen op de transportroute, enz. regels van de weg.

Bij de aankoop van een afgewerkt houten huis worden meestal ook de transportlogistiek en het projectbeheer aangekocht, waardoor u, indien goed en wel ontworpen, kunt besparen op de kosten van levering en transport van een afgewerkt houten huis. Bij de levering van meerdere elementen in een object moeten de verdere werkzaamheden, de leveringsvolgorde, enzovoort, goed worden gepland om geen vertragingen en onnodige stilstand te veroorzaken. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat de wegen naar de geplande huislocatie niet altijd geldig en toegankelijk zijn voor grote vrachtwagens. Daarom kan het nodig zijn de afgewerkte woning in verschillende kleinere eenheden op te splitsen om de afgewerkte houten woning met een kleiner volume aan vrachtwagens te kunnen leveren. De klant moet worden gewaarschuwd voor mogelijke problemen, zodat de fabrikant voor een oplossing kan zorgen.

Aangezien een groter vrachtvervoer (omvang en aantal wagens) de totale kosten van een afgewerkt houten huis verhoogt, is het de moeite waard om de optimale grootte van het woningproject te overwegen. Het optimaliseren van de grootte van een houten huis kan ten minste de kosten van één vrachtwagen besparen.

Afgewerkte houten huizen – een goede keuze voor uw prive-woning!

Als u wilt dat uw huis in uw tuin staat, dan is het afgewerkte houten huis de juiste oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over onnodig bouwafval, lange bouwperiodes op de bouwplaats, schade door weersinvloeden en schade aan het materiaal, aangezien het afgewerkte houten huis industrieel wordt gebouwd.
Kant-en-klaar huis – zonder overmatig bouwlawaai, gedurende de dag is klaar om te wonen:

Kijk eens, hoe ziet het bouwproces van de afgewerkte houten huizen eruit:

Het grootste voordeel van afgewerkte huizen is dat ze ontworpen zijn als zeer energie-efficiënt, het huis op de grond plot is snel gemonteerd en de kosten voor dit type huis zijn veel lager.

Neem contact op met onze  Houtskeletbouw experts om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor het kopen van uw afgewerkt houten huis!